Esküvői fotózást elsősorban Budapest és Békéscsaba környékén, de akár az egész országban, igény esetén a határon túl is szívesen vállalok.

Jegyes Fotózás

Az esküvőt megelőző hetekben, egyfajta ismerkedés a fotós és a pár között, mellyel az esküvői fotózásra már biztosított az oldott hangulat, más részről pedig marad emléketek az esküvőt megelőző időszakról, mikor még csak jegyben jártatok, akár a vacsorán ajándékba is adhattok vendégeiteknek ezekből a képekből.

 

Kreatív Fotózás

Sokan beállított fotózásnak nevezik, én ezt a nevet nem szeretem, mert sokkal inkább szeretem megörökíteni, ahogy összebújtok, megölelitek egymást, mint hogy én állítsalak be minden képen Benneteket. Természetesen ellátlak Titeket minden instrukcióval, hogy a legjobb képek készülhessenek rólatok.

 

Szertartások

Polgári és egyházi szertartásotokon diszkréten fogom elkészíteni a képeket a gyűrűhúzásról, az első hitvesi csókról, közben pedig zsánerképeket készítek rokonaitokról és barátaitokról, a szertartások után eldobjuk a csokrot, majd csinálunk egy nagy csoportképet.

 

Előkészületek

Akár már ébredésetektől Veletek lehetek, hogy megörökítsek minden pillanatot, a fodrászt, a sminkest, az öltözködést, az utolsó simításokat, és azt, mikor először pillantjátok meg egymást.

 

Kikérés

Legyen kikérés háznál, vagy csak egy állófogadás és búcsúztató, én ezeken is ott leszek és készítek Rólatok, családotokról, és barátaitokról is képeket, hogy még több emléketek maradjon a “Nagy Napról”.

 

Lakodalom

A szertartások után irány az étterem. Vacsora, az első tánc, a tortavágás, a gyertyafény keringő és a menyasszony / menyecsketánc következik, amiket igyekszem olyan hangulatban visszaadni, ahogyan Ti azt megélitek, hogy sok év múlva is ha megnézitek a képeket újra átélhessétek.